Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Binanın çatı sisteminde gerçekleştirilen özel mineral yün kaplama uygulamalarıyla yalıtım daha da artırılmaktadır. Yalıtım değerleriyle prefabrik bina iklimlendirmeleri oldukça ekonomik hale gelmekte soğUnited kingdom havalarda ısıtmada sıcak havalarda da klima enerji sarfiyatında fark edilir oranda tasarruf sağlanmaktadır.

Yapı maliyetlerindeki artworkışla beraber yaşanan usta sorunları klasik villa modellerine sahip olmak isteyenleri arayışa yöneltti.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre bare minimum düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki one veya 2 katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle prefabrik ev modelleri katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan 2, 3 prefabrik ev modelleri katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

Müstakil konutta en çAlright tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor.

Tek prefabrik ev katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

two+one prefabrik ev tercih ederek kendinize fazladan alan yaratabilirsiniz. Eşiniz ve çocuklarınız varsa onlara ait alanlar oluşturarak sıkışık yaşam alanından kurtulursunuz. Özel prefabrik ev kampanya fırsatlarından yararlanarak uygun fiyata bu ürünlere sahip olabilirsiniz. Çeşitli kampanyaların yer aldığı bu ürünler arasından prefabrik ev indirimleriyle birlikte dimensions uygun olanı bulabilirsiniz. Genel olarak seçeneklerin özellikleri; hızlı yapılması, sağlam olması ve pratik olması şeklinde sıralanabilir. Standart bir apartman dairesinden farklı olarak fabrika şartlarında hazırlanmasıdır. Geniş metrekarelere prefabrik ev modelleri sahip cinsleri ile geniş oda ya da ofis alanları tasarlamak mümkündür. İçine birden fazla masa yerleştirerek tüm alanı verimli olarak şekilde kullanabilirsiniz. Bu sayede taşınabilir tasarımlar, birçAlright ihtiyacı karşılar. Mutfağın da yer aldığı tasarımlarda ayrıca bir yemekhane ya da çay ocağına gerek kalmaz. prefabrik ev modelleri Kaliteli ve pratik bir yapıya sahip olmak için Trendyol’a göz atabilirsiniz.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page